2 Aralık 2014 Salı

Aşık mıyız arkadaş mı?
İkisi de.
Size buradan merhaba derken ilk bilmeniz gereken şey bu.
Biz çok iyi iki dostken aynı zamanda sevgiliyiz.
Tabi ki dostken sevgili olmadık, ilk aşamamız sevgili olmaktı.İkinci bilmeniz gerekende bu. Bize ters hani öyle işler, dostum oldu dostum ayakları...

 Biz sonradan olduk ne olduysak, zaman geçtikçe aşkımızın, sevgimizin yanında; arkadaşlığımızı, sırdaşlığımızı büyüttük, kocaman ettik onları. Bunları dört senenin bize verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum. Evet dolu dolu, acısıyla tatlısıyla geçen dört sene. Acısını Adana'dan almış gibi sanki... Fakat kahkahası da onu bastıracak kadar bol..
 Sizlere zamanla kendimizden bahsedeceğiz, inanın ne kadar çok istiyorum bu dört seneyi sizinle paylaşmayı, sizlere anlatmayı, herifimi size çekiştirmeyi..
Umarım bizi seversiniz.. Öyle ki; biz bu blog'u çocuğumuzu sever gibi seveceğiz, büyütür gibi büyüteceğiz. Farklı konular, olaylar, filmler, diziler, kitaplar; sanat, bilim,sosyal ağ, ilişkiler vs. aklınıza gelebilecek her konuda kendi düşüncelerimizi duygularımızı belirten yazılar aktarabiliriz bu bloga. Ne eleştirmeniz, ne bilim adamı, ne bu konuların üstadı...Sadece burada olmak istiyoruz, yazmak, yayınlamak.. Kısacası sizlerle paylaşmak.
Biz her ne kadar samimiyeti mizahı kendimize, yazımıza, kafamızda oluşan yayım ilkemize daha yakın bulsak da bu ilk paylaşımımız birazcık resmiyetten hallice olsun istedik.
 Sürçü lisanımız varsa şimdiden affola. 



-Hatun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder